The Pages of the Site are building up very slow - Dodge Nitro Forum
Chrysler/Dodge/Jeep News Find out the latest scoop here!

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 13 (permalink) Old 07-17-2011, 05:30 AM Thread Starter
Member
 
heini-bu's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Germany, near Paderborn
Posts: 64
Question The Pages of the Site are building up very slow

Hello!

Since some Weeks I am Part of this Forum. From the first Moment on I felt, that the Pages are building up very slow.

So I have measured the last Days. From clicking on a Link until I can use the Site (Reading, Scrolling, Replying etc) it takes 10 to 20 Seconds.
In my Opinion this is very slow. Other Forums I am using need max 5 Sec.

My technical Data:
Windows XP Home Ed.
Internet Explorer 8.0.6...
Internet Access with 6000kB/s

Could you advise me any Help?

Best Regards
heini-bu
8,4L/100km = 30,1 mpg Diesel
heini-bu is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 13 (permalink) Old 07-17-2011, 08:00 AM
Super Moderator
 
rickaren's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Indiana
Posts: 22,847
Garage
You are not alone so I reported it to the Administrator to have Tech Support check this Site out. Hopefully they will see what we have noticed, and it is not because you are in Germany and not the United States! Lets see what happens and thanks for taking the time to report this issue.

Rick

Nitro Year: 2007 (1 of 91,815 sold in 07)
Nitro Model: R/T 4X4 Stone White
CAT-BACK Exhaust, CAI, Projector Head Lamps
Fully-Equipped w/all factory options
rickaren is online now  
post #3 of 13 (permalink) Old 07-17-2011, 10:33 AM Thread Starter
Member
 
heini-bu's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Germany, near Paderborn
Posts: 64
Thanks, Rick!

I try to help where I can.
So let's wait and look what will happen.

Best Regards
heini-bu
8,4L/100km = 30,1 mpg Diesel
heini-bu is offline  
 
post #4 of 13 (permalink) Old 07-17-2011, 01:43 PM
Senior Member
 
dhh3's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Fort Wayne, Indiana
Posts: 719
I think it has something to do with the ads loading. When I experience this, I log off and restart my computer. This gives me a short term fix!





2011 Nitro Heat 4x4: Bright Silver Metallic, Dark Slate Gray; Customer Preferred Package 24C; Trailer Tow Group; Hood-to-Fender Stripes; Navus 2; Uconnect.
MODS: Sunroof; S/S Nerf Bars; Mopar CAI, Pedal Kit, Chrome Rear License Plate Brow, Chrome Exterior Package, Production Style Cross Bars, Deluxe Molded Splash Guards, Cargo Security Cover, Door Sills & 3.7L Emblem; Media Center 430; Kicker Speakers, Sub and Amps; Carbon Fiber Dash Kits; Heated Katzkin Leather.
dhh3 is offline  
post #5 of 13 (permalink) Old 07-17-2011, 10:48 PM Thread Starter
Member
 
heini-bu's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Germany, near Paderborn
Posts: 64
Well, I have got no Differences in Loading Times, even if I call this Forum at first or after one Hour of Working with the Computer (with or without the www). So I would like to exclude this Factor for me.

I assume that it is a Problem of too much Commercials loaded to the Pages or other Items coming from other Internet Pages "overloading" the Forum's Pages, but I do not know.

Best Regards
heini-bu
8,4L/100km = 30,1 mpg Diesel
heini-bu is offline  
post #6 of 13 (permalink) Old 08-02-2011, 01:33 PM Thread Starter
Member
 
heini-bu's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Germany, near Paderborn
Posts: 64
Oh Dear, two Weeks now over and nothing has changed. Even there is no Information to this Issue (somebody is working on it or not?).

If there is a Solution, please inform me. Than I'll come back.
Thanks so far!

Hopefully see you soon!

Best Regards
heini-bu
8,4L/100km = 30,1 mpg Diesel
heini-bu is offline  
post #7 of 13 (permalink) Old 08-02-2011, 02:36 PM
Senior Member
 
dhh3's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Fort Wayne, Indiana
Posts: 719
Two weeks ago, Windows locked up and refused to reboot. The tech had to reinstall windows for me, and while he had the computer, I asked him to max out my RAM to 4GB. These problems have gone away for me, at least.






2011 Nitro Heat 4x4: Bright Silver Metallic, Dark Slate Gray; Customer Preferred Package 24C; Trailer Tow Group; Hood-to-Fender Stripes; Navus 2; Uconnect.
MODS: Sunroof; S/S Nerf Bars; Mopar CAI, Pedal Kit, Chrome Rear License Plate Brow, Chrome Exterior Package, Production Style Cross Bars, Deluxe Molded Splash Guards, Cargo Security Cover, Door Sills & 3.7L Emblem; Media Center 430; Kicker Speakers, Sub and Amps; Carbon Fiber Dash Kits; Heated Katzkin Leather.
dhh3 is offline  
post #8 of 13 (permalink) Old 08-02-2011, 07:20 PM
Super Moderator
 
rickaren's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Indiana
Posts: 22,847
Garage
Quote:
Originally Posted by heini-bu View Post
Oh Dear, two Weeks now over and nothing has changed. Even there is no Information to this Issue (somebody is working on it or not?).

If there is a Solution, please inform me. Than I'll come back.
Thanks so far!

Hopefully see you soon!
I did report it to the Administrator and he replied back that he too thought the Site was loading slower than normal, and would have it checked out. For myself I no longer have an issue? Anyone else?

Rick

Nitro Year: 2007 (1 of 91,815 sold in 07)
Nitro Model: R/T 4X4 Stone White
CAT-BACK Exhaust, CAI, Projector Head Lamps
Fully-Equipped w/all factory options
rickaren is online now  
post #9 of 13 (permalink) Old 08-03-2011, 11:47 AM Thread Starter
Member
 
heini-bu's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Germany, near Paderborn
Posts: 64
Hi, Rick,

yes, you have posted that the Admins are informed. Afer that, there has not been an Information that the Situation should be improved.

The Admin has checked it, but what is the Result (maybe I am a little bit too exact? Sorry, maybe I am working too long as a Quality Manager... ).

As I understand you have got the Impression that it is working better. So I have just measured today:
Open Today's Posts until you can scroll without interruptions: 11-15 Seconds
Opening this thread: 12-15 Seconds (like some others). Maybe this is a little bite better now as I wrote above, but I do not really recognize that. No one should wait more than 7 Seconds until a Page is fully usable. You know, than it starts to be boooooooring

Hopefully I have found the right and friendly Words, I just like to have an improvement. I just do not like to wait so long.

So far, with friendly Regards!

Best Regards
heini-bu
8,4L/100km = 30,1 mpg Diesel
heini-bu is offline  
post #10 of 13 (permalink) Old 08-03-2011, 07:02 PM
Super Moderator
 
rickaren's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Indiana
Posts: 22,847
Garage
Administrator said Site was scheduled for a small speed-up yesterday. I really don't see a problem on this end, myself. May want to check everything on your end. Good Luck!

Rick

Nitro Year: 2007 (1 of 91,815 sold in 07)
Nitro Model: R/T 4X4 Stone White
CAT-BACK Exhaust, CAI, Projector Head Lamps
Fully-Equipped w/all factory options
rickaren is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Dodge Nitro Forum > Dodge Nitro News & Polls > Chrysler/Dodge/Jeep News

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Dodge Nitro Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Headquarter’s Building is Wrapped rickaren Chrysler/Dodge/Jeep News 0 06-21-2010 11:06 AM
The Chrysler Building rickaren Chrysler/Dodge/Jeep News 0 09-25-2009 02:37 PM
Slow @$$ Nitro OSSMETALLICA General Discussion 12 06-08-2009 07:12 PM
Taking it slow at Chrysler rickaren Chrysler/Dodge/Jeep News 0 08-25-2008 04:30 PM
Russia Now Building Old Chrysler Cirrus rickaren Chrysler/Dodge/Jeep News 0 07-29-2008 06:02 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome